Skaista, Maiga Zobenu Montāža, Zelta un Sudraba Tsuba Roku Aizsarga Japāņu Samuraju Katana vai Wakizashi Augstas kvalitātes Metāla Kuģiem Skaista, Maiga Zobenu Montāža, Zelta un Sudraba Tsuba Roku Aizsarga Japāņu Samuraju Katana vai Wakizashi Augstas kvalitātes Metāla Kuģiem

Skaista, Maiga Zobenu Montāža, Zelta un Sudraba Tsuba Roku Aizsarga Japāņu Samuraju Katana vai Wakizashi Augstas kvalitātes Metāla Kuģiem

€33.10 €29.79
Pieejams
w100155

Veids: Zobens Tsuba
stāvoklis: Jauns
Tehnika: roku darbs
Reģionālā Funkcija: JAPĀNA
Stils: Tautas Māksla
Tēma: Sporta
Materiāls: Metāla
Modeļa Numurs: GD032
Izmantošana: Zobens montāžas & Art & Kolekcionējamus

  • Materiāls: Misiņš + īsta zelta un sudraba apšuvuma virsmas Stāvoklis: Jaunas,neizmantotas,nav bojāta Tsuba var izmantot katana/wakizashi.Tsuba/aizsargs ir labs līdzsvars zobenu,tas var aizsargāt jūsu roku slīdēšanu uz asmens laikā virzieni.Un tas var pasargāt jūs no ievainots, ja jums ir mācību vai finghting ar citiem.Ir arī citas detaļas( tsuka/handle ) uz līnijas,jūs varat iegādāties un noformēt savu zobenu.Sazinieties ar mani jebkurā laikā, ja ir kāds jautājums(pirms vai pēc pirkšanas),es centīšos manu vislabāk atrisināt visas problēmas, ar jums.paldies! :) Piegādes &maksāšanas 1.Mēs pieņemam tikai maksājumu caur www.kisi.lv, un tsuba tiks nosūtīts uz jums, tiklīdz saņemts maksājums. 2.Kuģniecības laiks būs jāveic aptuveni 25 dienas,tāpēc, ja jums nav saņemt iepakojumā 1 mēneša laikā visvairāk,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs atrisinātu problēmu, kas saistīta ar sūtījumu. 3.Sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties saņemt tsuba ātrākas,mēs varam jums nosūtīt, izmantojot EMS,bet jums ir jāmaksā par kuģniecības,par $25.(Es zinu, ka kuģniecība ir augsts,kas ir iemesls, kāpēc mēs nevaram sūtīt uz tsuba EMS,ceru, ka jūs varat saprast,paldies!) 4.Lūdzu, neatstājiet mūs, negatīvas atsauksmes vai netural tiem.(kas nevar atrisināt jebkuru problēmu),mēs centīsimies mūsu labāko, lai padarītu lietas labi ar jums,es domāju, ka visu var atrisināt un iegūt punktu ar komunikāciju.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir kādi jautājumi,paldies ļoti daudz!Ir jauka diena!

    Tagi: katana nekustamā, katana wakizashi, tsuba komplekts, samuraju zobenu rotaļlietas, han jian zobenu, genji katana, katana metāla, kirito zobenu, demon slayer kimetsu nav yaiba cosplay zobenu, jian.

  • Recenzijas (1)

    • Navator Del

      Solid brass. Needed some work with needle file and brass spacers to fit properly becaise hole is shorter (21 mm instead of 24) and wider (by 1mm) than standard blade.

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti