Lielgabarīta Hoodies sporta Krekls Sieviešu Ziemas Vilnas Hoodies Milzu TV Sega Ar Piedurknēm Džemperis Lielajam Sieviešu Hoody sporta Krekli Lielgabarīta Hoodies sporta Krekls Sieviešu Ziemas Vilnas Hoodies Milzu TV Sega Ar Piedurknēm Džemperis Lielajam Sieviešu Hoody sporta Krekli Lielgabarīta Hoodies sporta Krekls Sieviešu Ziemas Vilnas Hoodies Milzu TV Sega Ar Piedurknēm Džemperis Lielajam Sieviešu Hoody sporta Krekli Lielgabarīta Hoodies sporta Krekls Sieviešu Ziemas Vilnas Hoodies Milzu TV Sega Ar Piedurknēm Džemperis Lielajam Sieviešu Hoody sporta Krekli Lielgabarīta Hoodies sporta Krekls Sieviešu Ziemas Vilnas Hoodies Milzu TV Sega Ar Piedurknēm Džemperis Lielajam Sieviešu Hoody sporta Krekli Lielgabarīta Hoodies sporta Krekls Sieviešu Ziemas Vilnas Hoodies Milzu TV Sega Ar Piedurknēm Džemperis Lielajam Sieviešu Hoody sporta Krekli

Lielgabarīta Hoodies sporta Krekls Sieviešu Ziemas Vilnas Hoodies Milzu TV Sega Ar Piedurknēm Džemperis Lielajam Sieviešu Hoody sporta Krekli

€21.11 €12.03
Pieejams
w107583

ziemas hoodies: ziemas hoodies
Vecums: Vecums 18-35 Gadi
pelēkā vārna oversize: pelēkā vārna oversize
hoodies sievietēm: hoodies sievietēm
Auduma Veids: Flaneļa
sega pelēkā vārna: sega pelēkā vārna
Sezona: Ziemas
Dzimums: SIEVIETES
Piedurknes Stils: Laternu Piedurknēm
lielgabarīta sporta krekls: lielgabarīta sporta krekls
pulovers oversize: pulovers oversize
Modeļa Numurs: hmy848
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums: MOSHU
Vienuma Tips: Hoodies
Hoodies Sporta Krekls: Hoodies Sporta Krekls
Biezums: Vilnas
Stils: Ikdienas
Kapuci: Jā
Modelis Tips: ĢEOMETRISKAS
sieviešu hoodies: sieviešu hoodies
Apģērba Garums: ilgi
Veids: Puloveri
Materiāls: Kokvilnas Maisījums
Apkakle: V-Veida Kakla
sega ar piedurknēm: sega ar piedurknēm
lielgabarīta pelēkā vārna: lielgabarīta hoodies sievietēm
Svars: 0.9kg
Sporta Krekls Sievietēm: Sporta Krekls Sievietēm
Piedurknes Garums(cm): Pilna

  • Atbalsta Piliens Kuģniecība

    1. Mums ir krājumā, un kuģa 48 stundu laikā .

    2.Ilgtermiņā nodrošina augstas kvalitātes loģistikas un atvieglotiem cenām.

    3.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani .

    Whatapp : +86 15622342977

    plecu: 72 cm, Piedurkņu: 49 cm garums: 88 cm

    Par Kuģošanas

    1.Ja jums ir nepieciešams jūsu pakete nosūtīts ar DHL, FEDEX, Aramex, EMS, UPS, lūdzu, sazinieties ar mums .mēs atjaunināt sūtījuma jums.Visiem produktiem ir bezmaksas piegāde ar KN ziņu Gaisa Pastu vai Epacke(tikai dažās valstīs, piemēram, ASV/apvienotā karaliste)

    2. Mēs piegādāsim jūsu pakete nākamajā 1-7 dienu laikā pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu,

    4.Mēs nevaram kontrolēt, ja pasts kavēšanos.Esiet pacietīgi un mēs uzturēt kontaktus ar jums un post office.Šī ir atsauce piegādes laiku.

    Atsauces Piegādes Laiks

    Valsts

    Darba Dienas + Sestdiena + Svētdiena

    Krievija

    10-25

    Francija

    10-20

    ASV

    5-10

    AK

    7-10

    Spānija

    15-30

    Izraēla

    15-30

    Citā Eiropas valstī

    15-30

    Par Kompensāciju/Nosūtīt

    1.Ja nav sekošanas informāciju pēc mēneša vai nav piegādāti pēc 2 mēnešiem.jūs varat sazināties ar mums, lai iegūtu nosūtīt vai refound.Jums nav nepieciešams, lai atvērtu strīdu, ir nepieciešams tikai sazināties ar mums, lai atrisinātu jūsu problēmu.

    Solis 1) Sazinieties ar mums pa Kyocera ziņu centra.

    2. solis), Jums ir jāsniedz pēc iespējas detalizētāk par problēmu, jums ir

    Solis 3) atgriešanās atļauja tiks izsniegta.

    4. solis), Jums ir atgriezto preci, vienojoties, apmaiņu vai naudas kompensāciju.Visu atpakaļ, kuģniecības izmaksas ir atbildīgs pircējs.

    Par mums

    Mēs esam profesionāla kurpju pārdevējs, mana komanda, kas sniedz augstas kvalitātes kurpes un profesionāliem pakalpojumiem, lūdzu, varat būt drošs pirkums manā veikalā.Ja jums nepieciešama papildu palīdzība, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs arī izmantot kurpju vairumtirgotājiem un dropshipping pārdevējiem.

    Par Atsauksmes

    Paldies par jūsu pasūtījuma savu veikalu.Lūdzu atstājiet VISAS 5 ZVAIGZNES Atsauksmes(Detalizēti Vērtējumi : Apraksts, Komunikācijas, Kuģošanas ātrums), un, Ja jūs varat atstāt fotoattēlu un vairāk vārdus ar 5 zvaigžņu atsauksmes, un jums būs palīdzēt citiem.Paldies par jūsu laipnību.

    Tagi: hoodi, harajuku stils, gucci vīriešu, cikla jersey vīriešiem, gadījuma sievietes, hoodi sievietēm, ierīču naruto, eam sievietēm, sieviešu drēbes, harajuku kawaii.

  • Recenzijas (4)

    • Stevelawie

      Comfortable and very warm ^ ^

    • San Marlin

      I bought this for my son for Christmas. He loves to snuggle up with a blanket and he likes red plaid, do he sold adore this. Took 13 days to France which isn't bad. Despite being a little rough around the pockets, the overall quality is excellent, and the quality of the materials are excellent. The hoodie is as good as I'd hoped. I'm really very impressed. It's completely fleecy on the inside and so soft! I couldn't help it, I had to try it on. It's really cosy. I'm a big woman and 5'4" tall, and it was still roomy and fell a few inches from my knees. Now I want one! I definitely recommend this product and this store.

    • Chillsing

      Everything is written in the comments. Very soft, comfortable and warm (even it's hot for me as a cold). Exactly advise and do not regret what I got! But the only one if u wash it, then most likely hand washing (I do not know what will happen to pile inside).

    • Centurygirl1987

      Fast delivery to Lithuania, the jacket is very warm! Excellent replacement plaids-dress and warm up in cold days: 3

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti