Apaļas ar neslīdošu Vannas, Dušu Vannas istabas Grīdas Vannas Paklājiņš ar piesūcekņus Masāža Kolonnas Home Hotel Balkons Diametrs 55cm Apaļas ar neslīdošu Vannas, Dušu Vannas istabas Grīdas Vannas Paklājiņš ar piesūcekņus Masāža Kolonnas Home Hotel Balkons Diametrs 55cm Apaļas ar neslīdošu Vannas, Dušu Vannas istabas Grīdas Vannas Paklājiņš ar piesūcekņus Masāža Kolonnas Home Hotel Balkons Diametrs 55cm Apaļas ar neslīdošu Vannas, Dušu Vannas istabas Grīdas Vannas Paklājiņš ar piesūcekņus Masāža Kolonnas Home Hotel Balkons Diametrs 55cm Apaļas ar neslīdošu Vannas, Dušu Vannas istabas Grīdas Vannas Paklājiņš ar piesūcekņus Masāža Kolonnas Home Hotel Balkons Diametrs 55cm Apaļas ar neslīdošu Vannas, Dušu Vannas istabas Grīdas Vannas Paklājiņš ar piesūcekņus Masāža Kolonnas Home Hotel Balkons Diametrs 55cm

Apaļas ar neslīdošu Vannas, Dušu Vannas istabas Grīdas Vannas Paklājiņš ar piesūcekņus Masāža Kolonnas Home Hotel Balkons Diametrs 55cm

€13.86 €7.62
Pieejams
w118522

Iezīme: Anti-Slip
Materiāls: PVC
Modeļa Numurs: vanna non slip paklājiņš
Modelis Tips: BEZGALU
Pieteikums: vannas istaba
Stils: Tradicionālā Ķīniešu
Specifikācija: 55 cm/21.65 inch
Vecuma Grupa: veciem cilvēkiem, grūtniecēm, bērniem
Technics: mīksta, elastīga PVC materiāla
Izmantošana: mīksta, elastīga PVC materiāla
raksts: vannas paklājiņš

  • Apaļas ar neslīdošu Vannas, Dušu Vannas istabas Grīdas Vannas Paklājiņš ar piesūcekņus Masāža Kolonnas Home Hotel Balkons Diametrs 55cm

    Informācija:

    Neslīdoša: vannas paklājiņš ir raupja faktūra uz virsmas, tā jūs varat baudīt savu patīkama peldēšanās laiks, bez slīdēšanu nejauši.

    Augstas Kvalitātes: Izgatavota no mīksta elastīga PVC materiāla, eco-draudzīga un nav toksiska, var sarullēt, kad to neizmanto, lai viegli uzglabāšanas.

    Piesūceknis Noformējums: Tur ir daudz mazu piesūcekņus uz grunts, palīdz turēt paklāja vietā uz gludas, tīras virsmas.

    Unikālais Dizains: Augsta blīvuma kolonnas varat masāžas jūsu zoli, palīdzot mazināt nogurumu, ko izraisa strādā visu dienu.Mazie caurumi ir paredzēti, lai aizplūšanu prom ūdeņos.

    Pielietojums: Piemērots vannas istaba, vanna, viesnīcās, restorānos, balkons, utt., Un ir diezgan noderīga veciem cilvēkiem, grūtniecēm, bērniem, utt.

    Specifikācija:

    Materiāls: PVC

    Diametrs: 55 cm/collu 21.65

    Piezīme:

    1. Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt nelielas novirzes.

    2. Droša piesūcekņus, pirms katras lietošanas.

    3. Tas būs tikai pievienot tīru, gludu virsmu.Nelietot uz strukturētas, flīžu, vai ne-gludu virsmu.

    Pieejama krāsa: rozā, zils, haki

    Lūdzu, pastāstiet mums, krāsu, kuru vēlaties, kad jūs to iegādāties, vai kas cits, mēs nosūtīsim tā nejauši

    Iepakojums:

    1 x Mat

    Maksājumu >> 1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT un visas galvenās Kredītkartes, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

    2. Samaksa jāveic 5 dienu laikā pēc pasūtījuma.

    3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc pasūtījuma, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

    Sūtījumu >> 1. Pasūtījums tiks nosūtīti 4 darba dienu laikā pēc maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.

    2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums adrese ir tāda pati kā savu piegādes adresi.

    3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

    4. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu laikā, lūdzu, Sazinieties ar Mums pirms atvēršanas strīdu , mēs wil izvēles problēmu un sniegt jums risinājumu 24 stundu laikā.

    Garantijas >> 1. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

    2. Bojātas preces jānogādā garantijas laikā, Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

    Atgriezties & Kompensāciju >> 1. Ja prece ir bojāta, pircējam vajadzētu sazināties ar mums pirms atgriešana produktu.

    2. Ja pircējs negribētos atdot preci, mēs veiksim pilnu vai daļēju atmaksu, pamatojoties uz detalizētu situācijas.

    Atsauksmēm >> Mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu saviem klientiem laimīgs iepirkšanās pieredzi.Lūdzu, Sazinieties ar Mums atrisināt jebkuru problēmu, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu sniegt jums risinājumu, cik drīz vien iespējams.

    Tagi: aplikatoru mat, lode dušas komplekts, atpakaļ mat, scoop rotaļlietas, digitālā dušas termostats, galda pārklāji mat, cirka spēle, bērnu masāža paklājiņš, bērnu masāža paklājiņš, tomasa draugu mat.

  • Recenzijas (1)

    • Lalamail

      So fast delivery, I did not have. The order made September 8, 22, the parcel was delivered to Kharkiv. Thank you very much to the seller, for such efficiency. the quality is excellent, all as indicated in the description. I recommend the seller

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti