10 Gab. Pulēšanas Spilventiņu Pulēšanas Riteņu Komplekti ar 3Pcs Rouge Savienojums ar 1/4 collu Rīkoties, lai Kolektora, Alumīnija, Nerūsējošā Tērauda, 10 Gab. Pulēšanas Spilventiņu Pulēšanas Riteņu Komplekti ar 3Pcs Rouge Savienojums ar 1/4 collu Rīkoties, lai Kolektora, Alumīnija, Nerūsējošā Tērauda, 10 Gab. Pulēšanas Spilventiņu Pulēšanas Riteņu Komplekti ar 3Pcs Rouge Savienojums ar 1/4 collu Rīkoties, lai Kolektora, Alumīnija, Nerūsējošā Tērauda, 10 Gab. Pulēšanas Spilventiņu Pulēšanas Riteņu Komplekti ar 3Pcs Rouge Savienojums ar 1/4 collu Rīkoties, lai Kolektora, Alumīnija, Nerūsējošā Tērauda, 10 Gab. Pulēšanas Spilventiņu Pulēšanas Riteņu Komplekti ar 3Pcs Rouge Savienojums ar 1/4 collu Rīkoties, lai Kolektora, Alumīnija, Nerūsējošā Tērauda, 10 Gab. Pulēšanas Spilventiņu Pulēšanas Riteņu Komplekti ar 3Pcs Rouge Savienojums ar 1/4 collu Rīkoties, lai Kolektora, Alumīnija, Nerūsējošā Tērauda,

10 Gab. Pulēšanas Spilventiņu Pulēšanas Riteņu Komplekti ar 3Pcs Rouge Savienojums ar 1/4 collu Rīkoties, lai Kolektora, Alumīnija, Nerūsējošā Tērauda,

€15.05 €11.59
Pieejams
w142439

Sertifikācija: NAV
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums: Xzante

  • Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

    6 Stila Pulēšanas ripas: Mēs gatavi, 6 dažādi pulēšanas riteņu atbilst jūsu dažādas pulēšana projektiem, ieskaitot Konusu, Kolonnas, Sēņu, T-veida Riteņu Slīpēšanas Galvu ar 1/4 Kāta.

    Kvalitatīvs Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas auduma ar mīkstu virsmu un augsta slīpēšanas efektivitāte!Tās nostiprina ar kompaktu kokvilnas diegu, nav viegli, lai atbrīvotu laikā pulēšanas!

    Buferu Pulēšana Savienojums: Tas var izstarot black aukstā gaisma pēc pulēšanas un spilgtumu sasniedz spogulis līmenī.Tā satur augsta anti-rūsas un eļļas sastāvdaļām un pagarina pretrūsas produkta izmantošanas.

    Piemērota virsmu slīpēšanai un pulēšanai ar metālu, dārglietu, aparatūras, nerūsējošā tērauda, alumīnija izstrādājumu, koka, plastmasas, keramikas, stikla un pulksteņi.

    Produkta apraksts

    10 Gab. polijas Pulēšanas Komplekts ar Balta, Sarkana Brūna Buferu Rouge Savienojums Riteņiem - Kolektora, Alumīnija, Nerūsējošā Tērauda, Hroma

    Specifikācija:

    Krāsa:balta

    Buferu Savienojums: Balta, Sarkana, Brūna

    Materiāls:kokvilna

    Izmērs: 1/4inch kāta

    Iepakojuma Saturs:

    1gb * Sēņu Formas Stūre

    1gb * Konusa Formas Stūre

    1gb * Kolonnu Formas Riteņi

    3pcs * T-Veida Pulēšanas Spilventiņu

    1gb * 1/4inch Metāla Pulēšanas Spilventiņu Rokturis

    1gb * Baltā Rouge Buferu Savienojums

    1gb * Red Rouge Pulēšana Savienojums

    1gb * Brūna Rouge Pulēšana Savienojums

    Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

    Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

    Tagi: alumīnija poļu, disku poļu, alumīnija poļu, polijas komplekts, urbja pamatni, poļu, pad poļu, polijas nerūsējošā tērauda, stikla poļu, automašīnas komplekta poļu, polijas stūre.

  • Recenzijas (0)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti