Komforts, Drošība grūtniecības un Dzemdību Mammas Vēdera, Grūtnieču Automašīnas drošības Jostas Regulētājs Grūtniece Drošas Braukšanas Jostas Aizsargātu Nedzimušu Bērnu Komforts, Drošība grūtniecības un Dzemdību Mammas Vēdera, Grūtnieču Automašīnas drošības Jostas Regulētājs Grūtniece Drošas Braukšanas Jostas Aizsargātu Nedzimušu Bērnu Komforts, Drošība grūtniecības un Dzemdību Mammas Vēdera, Grūtnieču Automašīnas drošības Jostas Regulētājs Grūtniece Drošas Braukšanas Jostas Aizsargātu Nedzimušu Bērnu Komforts, Drošība grūtniecības un Dzemdību Mammas Vēdera, Grūtnieču Automašīnas drošības Jostas Regulētājs Grūtniece Drošas Braukšanas Jostas Aizsargātu Nedzimušu Bērnu Komforts, Drošība grūtniecības un Dzemdību Mammas Vēdera, Grūtnieču Automašīnas drošības Jostas Regulētājs Grūtniece Drošas Braukšanas Jostas Aizsargātu Nedzimušu Bērnu Komforts, Drošība grūtniecības un Dzemdību Mammas Vēdera, Grūtnieču Automašīnas drošības Jostas Regulētājs Grūtniece Drošas Braukšanas Jostas Aizsargātu Nedzimušu Bērnu

Komforts, Drošība grūtniecības un Dzemdību Mammas Vēdera, Grūtnieču Automašīnas drošības Jostas Regulētājs Grūtniece Drošas Braukšanas Jostas Aizsargātu Nedzimušu Bērnu

€11.60 €9.06
Pieejams
w1447

Modeļa Nosaukums: 22494
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums: LEEPEE
Objekta Garumu: 18.5cm
Ārējās Testēšana Sertifikācija: ce
Postenis Svars: 196g
Objektu Platums: 6cm

  • Iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Sasist jostas regulētājs padara jostu sit pāri gurniem, nevis pa vēderu, kas rada daudz neērtības augošā vēdera.Tas ļauj grūtniecēm vadītāja, lai koncentrētos uz braukšanu, kā arī padara grūtniecēm pasažieru ērtāku un drošāku.

    Bump jostas regulētājs var piestiprināt cieši auto sēdeklīti, tas nav pārvietojams, un nav svarīgi, jūs esat maza auguma/izdilis, vai pilna sapratu, tas strādā.Tas ir viegli uzstādīt, un nav nepieciešams papildu laiks, lai unstrap un no jauna siksna, tāpēc, ka tas ir vairāk piemērots ikdienas lietošanai.Ja jums ir pārslēgšanas sēdekļi/cars daudz, (piemēram, no vadītāja, lai pasažieris, vai pašu 2 automašīnām vai vairāk), mēs iesakām iegādāties divas vienā laikā, tāpēc jums nav, lai novērstu & instalējiet to katru reizi.

    Specifikācija: Krāsa: Melna,Balta,Zaļa

    Izmērs: Kā Attēlu

    Paketē Iekļauts: 1 x Grūtnieču Automašīnas drošības Jostas

    Darīt dropshipping ?

    Jā,mēs.Ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

    Ražošanas Materiālu Drošību?

    Visi produkti ir 100% pavisam jaunu, darbīgu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas.

    Ja ir zemes gabals nosūtītās?

    Mēs nosūtīsim no pasūtījuma ietvaros 5 darba dienu laikā.Piegādes laiks būs atkarīgs dažādās valstīs un tiks piemēroti laika apstākļiem, svētku dienās un tā tālāk.Ja pasūtījums nav saņemts deklarēt laikā, lūdzu sazinieties ar mums.

    Kā par kompensāciju?

    Pilnu kompensāciju, ja prece neatbilst aprakstam vai bojāts.

    Ja ir kādas citas problēmas , Noklikšķiniet uz Palīdzība

    Tagi: gadījumā, safty, josta grūtniecēm, grūtnieču jostas, diska drošu man vajag jūs šeit kopā ar mani, audums grūtniecēm, dzimšanas dzemdību jostu, smael skatīties sieviete, kas attiecas uz drošības jostas, grūtniecības jostas automašīnas, grūtnieču jostas kia.

  • Recenzijas (4)

    • Elektrifikacija

      perfect

    • Petunya912

      Everything is super, the goods are happy. The belt is attached easily enough, nothing flies out, does not slip. Pregnant Belly is really more convenient with this device, nothing presses :)

    • Netbusterx

      Product arrived in advance!

    • Rodolfe Rlpz

      Everything as advertised. Yeah, I bought it with fast shipping, I was supposed to arrive in a week and it came to me at three weeks.

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti