Suņu Iejūgs,Velcro Nē-Velkot Atstarojošs Elpojošs Regulējams Pet Veste ar Rokturi Mazajiem, Vidējiem un Lieliem Suņiem Suņu Iejūgs,Velcro Nē-Velkot Atstarojošs Elpojošs Regulējams Pet Veste ar Rokturi Mazajiem, Vidējiem un Lieliem Suņiem Suņu Iejūgs,Velcro Nē-Velkot Atstarojošs Elpojošs Regulējams Pet Veste ar Rokturi Mazajiem, Vidējiem un Lieliem Suņiem Suņu Iejūgs,Velcro Nē-Velkot Atstarojošs Elpojošs Regulējams Pet Veste ar Rokturi Mazajiem, Vidējiem un Lieliem Suņiem Suņu Iejūgs,Velcro Nē-Velkot Atstarojošs Elpojošs Regulējams Pet Veste ar Rokturi Mazajiem, Vidējiem un Lieliem Suņiem Suņu Iejūgs,Velcro Nē-Velkot Atstarojošs Elpojošs Regulējams Pet Veste ar Rokturi Mazajiem, Vidējiem un Lieliem Suņiem

Suņu Iejūgs,Velcro Nē-Velkot Atstarojošs Elpojošs Regulējams Pet Veste ar Rokturi Mazajiem, Vidējiem un Lieliem Suņiem

€8.27
Pieejams
w150864

Veids: Suņi
Materiāls: Neilona
raksts: Cietie
Ir Smart Ierīces: No
Suņu Iejūgs Tips: Pamata Pavada Siksnas
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
Sezona: Visu sezonu
Iezīme: Atstarojošiem

  • Produkta Apraksts:

    Izmērs:

    XS,S,M,L,XL,XXL

    Krāsa:

    Apelsīnu,Džungļu Zaļā,Melnā,Sarkanā,Zilā,Tuksneša kamuflāžas.

    Gumijas rokturi: Šī izturīga roktura var palīdzēt jums labāk palīdzēt kustību, lai nodrošinātu to drošību;

    Metāla D-gredzenu: Nav velkot metāla D-gredzenu var viegli nosaka, par suņa siksna;

    Ērtas pogas:Palīdzētu jums īstenot jūsu suns ātri un viegli;

    Pastelis acs auduma: Bez stresa par suņa kakla,atpūsties un laimīgs.

    【Elpojošs mīksta auduma siksniņa] aicina Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir atjaunotas daudzas reizes, tas ir viegls, izturīgs, un grūts, un to var nepieļaut, ka suņi no košļājamā vai plīsumi.

    【Izsmalcinātu un stabilu Velcro] aicina Pastāv divi izsmalcinātu Velcro "LABĀKAIS DRAUGS" uz muguras, un nav nokrist viegli, skaisti un stabili.

    【 Vieglāk valkāt] aicina Atvērtu taustiņu un nodot to uz suni, pēc tam pielāgot necaurlaidību un pēc tam sprādzes pogas.Nav traucējošs pasākumus, un suns nav viegli paslīdēt ārā.

    【 Labāk kontrolēt] aicina rokturi, siksnu ļauj jums labāk kontrolēt savu suni staigājot, un suns ir arī labāk aizsargāta.

    【 unikāla dizaina] aicina Klipus uz jūsu mīluļa kakla un krūškurvja veikt drošības jostu ir viegli lietot un viegli noņemt.

    Tagi: dalmācijas drukāt krekls, militārās taktikas veste vīrietis, suns har, moll veste, taktika veste, elpojošs suņu iejūgs, 3d ziedu mežģīnes, suns har veste, logo van, airsoft taktika veste.

  • Recenzijas (0)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti