Lineārā Loka Scriber Kokapstrādes Mērīšanas Rīku Marķējumu Platums Skrūvspīles Paralēlu Līniju Zīmēšanas Rīku DIY Koka Darba Rīki Scribe Lineārā Loka Scriber Kokapstrādes Mērīšanas Rīku Marķējumu Platums Skrūvspīles Paralēlu Līniju Zīmēšanas Rīku DIY Koka Darba Rīki Scribe Lineārā Loka Scriber Kokapstrādes Mērīšanas Rīku Marķējumu Platums Skrūvspīles Paralēlu Līniju Zīmēšanas Rīku DIY Koka Darba Rīki Scribe Lineārā Loka Scriber Kokapstrādes Mērīšanas Rīku Marķējumu Platums Skrūvspīles Paralēlu Līniju Zīmēšanas Rīku DIY Koka Darba Rīki Scribe Lineārā Loka Scriber Kokapstrādes Mērīšanas Rīku Marķējumu Platums Skrūvspīles Paralēlu Līniju Zīmēšanas Rīku DIY Koka Darba Rīki Scribe Lineārā Loka Scriber Kokapstrādes Mērīšanas Rīku Marķējumu Platums Skrūvspīles Paralēlu Līniju Zīmēšanas Rīku DIY Koka Darba Rīki Scribe

Lineārā Loka Scriber Kokapstrādes Mērīšanas Rīku Marķējumu Platums Skrūvspīles Paralēlu Līniju Zīmēšanas Rīku DIY Koka Darba Rīki Scribe

€18.83 €11.30
Pieejams
w179630

DIY Piederumi: Kokapstrāde
Modeļa Numurs: kokapstrādes scribe platums
Zīmola Nosaukums: turejo
Sertifikācija: CE
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

  • Taisni Kokapstrādes Marķieri Divējāda Lietojuma Paralēli Marķieri Scribing Rīku, Zīmējuma Kontūras Platums

    Raksturīga:

    Ar saisti ir tikko pievienotās nerūsējošā tērauda rullīšu, tas var ne tikai zīmēt paralēlas līnijas, bet arī zīmētu apli.

    Alumīnija sakausējuma struktūra, virsma tiek apstrādāta, ir ar augstu polimēru cietība, ērts rokturis, nodilumizturība, izturība pret skrāpējumiem un izturību.

    To var izmantot uz dažādiem materiāliem, keramikas, dzelzs, akrils, koks, stikls, utt.Tas padara jūsu darbu vieglāku.

    Papildu asas naži ir izturīgi un atzīmēti ar asu, precīzu līnijas, kas var viegli samazināt koksnes šķiedras, lai novērstu graudi, no kuriem ārā.

    Skala ir skaidri redzams un viegli izmērīt.Tas var dubultā kā dziļuma kontūras, ātri un viegli darboties un justies līdzsvaroti.

    Specifikācija:

    Materiāls: Alumīnija Sakausējums, Nerūsējošā Tērauda

    Sudraba krāsa

    Izmēri (L x W x H): aptuveni 220 x 50 x 7.7 mm / 8.66 x 1.97 x 3.03 collas

    Līniju zīmējumu diapazons: aptuveni 0-120mm / 4.72 "

    Piezīme:

    Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas redzams uz bildes.Paldies!

    Lūdzu, ļauj 1-3mm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

    Iepakojuma saraksts

    Iepakojuma saraksts:

    1 X Scribing Rīks

    2 X zīmuļi

    Tagi: koka kokapstrādes instrumentus., platums zīmes, galvenais rādītājs, koksnes marķēšanas instrumenti, , scribe rīks, glu koka kokapstrāde, bārs paralēli, scriber marķējums, līdzeklis koka, centrs marķējums platums kokapstrāde.

  • Recenzijas (0)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti