Cossun Anime Viens Gabals 3D Iespiesti Luffy Krekls, Šorti Set Pludmales Šorti Cēloņu Tīņi Cossun Anime Viens Gabals 3D Iespiesti Luffy Krekls, Šorti Set Pludmales Šorti Cēloņu Tīņi Cossun Anime Viens Gabals 3D Iespiesti Luffy Krekls, Šorti Set Pludmales Šorti Cēloņu Tīņi Cossun Anime Viens Gabals 3D Iespiesti Luffy Krekls, Šorti Set Pludmales Šorti Cēloņu Tīņi Cossun Anime Viens Gabals 3D Iespiesti Luffy Krekls, Šorti Set Pludmales Šorti Cēloņu Tīņi Cossun Anime Viens Gabals 3D Iespiesti Luffy Krekls, Šorti Set Pludmales Šorti Cēloņu Tīņi

Cossun Anime Viens Gabals 3D Iespiesti Luffy Krekls, Šorti Set Pludmales Šorti Cēloņu Tīņi

€12.25
Pieejams
w182608

Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
Materiāls: Poliestera
Stils: Japāna Stils
Apkakle: V-Veida Kakla
Modelis Tips: Drukāt
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

  • UZMANĪBU: Lūdzu, pārbaudiet izmēru chart rūpīgi produkta apraksta, pirms jūs iegādāties kostīmu,Ja jūs vēlaties zaudēt formu, iet izmēru uz augšu.

    Lūdzu, Ņemiet Vērā:

    Saskaņā ar manuālo mērījumu, tur varbūt 1-2 cm starpība, Mēs pateicamies par jūsu sapratni!

    Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.Paldies!

    Maksājuma

    1 , Pilns maksājums jāveic 15 dienu laikā no izvietojot savu pasūtījumu.

    2 , pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

    Kompensācija

    1,Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu,jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

    2,pircējam būs ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

    Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.

    Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.

    Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

    Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

    Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

    Atsauksmes

    Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

    Tagi: kiccoly zaļa, gudrs dormouse, apvārsnis pieteikšanās, kā mazgāt dzijas, huawei spilgti, gy6 125 gaismas, lanuola kleita, hmdi vads 5m, ford rumbu vāciņi.

  • Recenzijas (1)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti