Nordic Style Dzīvojamās Istabas Paklājs, Dzeltena, Sarkanā, Zilā Zvaigžņu Iespiesti Iekštelpu Paklāju Anti-Slip Vannasistabas Grīdas Paklājiņš Bērniem, Kas Spēlē Mīksts Paklājs Nordic Style Dzīvojamās Istabas Paklājs, Dzeltena, Sarkanā, Zilā Zvaigžņu Iespiesti Iekštelpu Paklāju Anti-Slip Vannasistabas Grīdas Paklājiņš Bērniem, Kas Spēlē Mīksts Paklājs Nordic Style Dzīvojamās Istabas Paklājs, Dzeltena, Sarkanā, Zilā Zvaigžņu Iespiesti Iekštelpu Paklāju Anti-Slip Vannasistabas Grīdas Paklājiņš Bērniem, Kas Spēlē Mīksts Paklājs

Nordic Style Dzīvojamās Istabas Paklājs, Dzeltena, Sarkanā, Zilā Zvaigžņu Iespiesti Iekštelpu Paklāju Anti-Slip Vannasistabas Grīdas Paklājiņš Bērniem, Kas Spēlē Mīksts Paklājs

€39.34 €26.75
Pieejams
w183739

raksts: Zvaigzne
Apdare Stils: nordic style
Forma: Taisnstūra
Materiāls: 100% Poliesters
Dizains: Kilim
Zīmola Nosaukums: DOBOXUAN
Izmērs: 100x150cm/40"x60"
Mazgāt Stils: Rokas Mazgāšana
Biezums: 15 mm
Režīmi pārdošanas: gabals
Gadījumā vietas: Ēdamistaba, koridors, dzīvojamā istaba, ieejas halle, vannas istaba, guļamistaba
Technics: Mašīna
Stils: Eiropa
Izmantošana: Mājas
Vieta: Dzīvojamā Istaba
Modelis Tips: ĢEOMETRISKAS
ID: Paklāju
krāsa: Dzeltens Sarkans Zils
Modeļa Numurs: JX-D269

  • Nordic Style Dzīvojamās Istabas Paklājs, Dzeltena, Sarkanā, Zilā Zvaigžņu Iespiesti Iekštelpu Paklāju Anti-Slip Vannasistabas Grīdas Paklājiņš Bērniem, kas Spēlē Mīksts Paklājs Postenis Apraksts: Stāvoklis: 100% Brand New Materiāls: 100% Poliesters Daudzums: 1gb Izmēri:(Aptuveni) 100x150cm/40"x60" Konversija: 1 cm = 0. 393 collu, 1 inch=2.54 cm Krāsa : Dzeltens Sarkans Zils Modelis:Ģeometriskā Zvaigžņu Biezums : Apm 15 MM Raksturu : Spēcīga ūdens absorbcija, nav peldošas matu,Elpojošs Gadījumā vietas :Ēdamistaba, halle, dzīvojamā istaba, konferenču telpa, ieejas halle, kabinets, vannas istaba, halle, guļamistaba, virtuve.

    Paziņojums: Sakarā ar gaismu un ekrāns starpība.preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.Paldies par jūsu laipni izpratni. Sūtījumu:

    1.Mēs kuģis preces visā pasaulē.

    2.Visi pasūtījums tiks kuģis no 2 - 7days, parasti mēs kuģis preču 24 stundām afterreceipt maksājumu.

    3.Mēs tikai kuģis uz adresi, kas paredz www.kisi.lv, tāpēc pls pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza, un līdz dienas.Mēs neesam atbildīgi par nepareizu vai undelivery adresi.

    4. Ja jums ir īpašo pieprasījumu par shippment, jūs varat sazināties ar mums, vai atstājiet ziņu, mēs centīsimies, lai apmierināti ar jums.

    Paziņojums:

    Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir patīkamu iepirkšanos ar mums.Lūdzu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Un tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Paldies par jūsu sapratni un atbalstu.

    Lūdzu rakstiet mums vai sazinieties ar mums, pirms atstāj 1 vai 2 dienas vai negatīva neitrāla atsauksmes, oropening strīdu.Mēs saprotam jūsu bažas un neapmierinātību, iespējams, būs, Mēs centīsimies darīt visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmas .Mēs paldies par jūsu pūles, lai padarītu šo pārdošanas un pirkšanas pieredze laimīgs vienu.

    Ja jums ir jautājumi par mūsu produktu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-Pastu.Wewill izmēģināt mūsu labāko, lai jums palīdzētu un atbildētu jums 24 stundām vairumā gadījumu.

    Tagi: ziemeļvalstu zemes paklājs, mat spēlēt, guļamistabas paklāju, eiropas paklāji, boho paklājs, bambusa matu dvieli, paklāju govs, paklāju dzeltena, paklāju dzeltena, paklājs bērniem.

  • Recenzijas (1)

    • Kaganchik 25

      I take this carpet from this seller for the second time, one was taken to the cottage. I really like that it can be washed in a washing machine

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti