Jaunas Ādas Atslēgu Kartes Turētāju Aizsargs, Aptverot Galvenās Ķēdes Tesla Model 3 Atslēgu Kartes Turētāju Piederumi Jaunas Ādas Atslēgu Kartes Turētāju Aizsargs, Aptverot Galvenās Ķēdes Tesla Model 3 Atslēgu Kartes Turētāju Piederumi Jaunas Ādas Atslēgu Kartes Turētāju Aizsargs, Aptverot Galvenās Ķēdes Tesla Model 3 Atslēgu Kartes Turētāju Piederumi Jaunas Ādas Atslēgu Kartes Turētāju Aizsargs, Aptverot Galvenās Ķēdes Tesla Model 3 Atslēgu Kartes Turētāju Piederumi Jaunas Ādas Atslēgu Kartes Turētāju Aizsargs, Aptverot Galvenās Ķēdes Tesla Model 3 Atslēgu Kartes Turētāju Piederumi Jaunas Ādas Atslēgu Kartes Turētāju Aizsargs, Aptverot Galvenās Ķēdes Tesla Model 3 Atslēgu Kartes Turētāju Piederumi

Jaunas Ādas Atslēgu Kartes Turētāju Aizsargs, Aptverot Galvenās Ķēdes Tesla Model 3 Atslēgu Kartes Turētāju Piederumi

€4.13 €3.92
Pieejams
w1922

Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
Materiāla Tips: Ādas
Zīmola Nosaukums: cacoonlisteo

  • Jaunas Ādas Atslēgu Kartes Turētāju Aizsargs, Aptverot Galvenās Ķēdes Tesla Model 3 Atslēgu Kartes Turētāju Piederumi

    Aizzīmju Punktiem:

    1、galvenās kartes īpašniekam ir ideāls Tesla model 3 aksesuāri, autostāvvieta viesnīcas personālam, jūsu Modelis 3, lai aizsargātu savu Modeli, 3 atslēgu fob, no skrāpējumiem, bojājumiem, marķējums, un putekļi, kas nokļūst pogas.Saglabāt savu Modeli, 3 Atslēgu Kartes droša un viegli piekļūt.

    2、, Ieskaitot galvenos gredzenu keychain, padarīt to viegli tiek veikta visu laiku un var tikt pievienots jūsu atslēgu saišķi vai somā ērti un novērstu zaudēt.Ļauj viegli veikt jūsu Modelis 3 taustiņu karte.

    3、Bloķētu un Atbloķētu, neizņemot karti no turētāja gadījumā.Nekādas ietekmes uz signāli tiek nosūtīti ar Tesla Model 3 taustiņu karte.

    4、īpašu vietu uz vienu pusi, parādot TESLA logo auto kartes, otrā pusē ar speciālu iespiesti vārdi MODELIS 3. Lielisks dizains atbilst jūsu Tesla M3 interjera stilu.Lieliska dāvana sev vai kolēģiem Tesla Model 3 īpašnieks.

    5、Izgatavots no augstas kvalitātes un izturīgas ādas materiālu var izmantot ilgu laiku.

    2019 Jaunu Ādas Atslēgu Kartes Turētāju Aizsargs, Aptverot Galvenās Ķēdes Tesla Model 3 Galvenās Lietas, Lai Auto Taustiņu Gadījumā

    Funkcijas:

    1, soda naudas sodu, stilīgs un elegants, vēlams garozas cinka sakausējuma atbilstību, pielāgotas MODELIS 3 veltījis īpašu periods

    Pull-3. tipa atslēgu kartes nodrošina papildu aizsardzību, un gredzens pirksta dizains ir vienkāršs un viegli veikt, lai novērstu zaudējumus.

    2, justies ērti, mīksti rokturi.

    3, oriģinālu automobiļu atslēgu mērījumu, neietekmē oriģinālo auto signāls

    4, stingri zīda izšuvumu, garozas, tekstūras, gaismas un plānas bez fedings

    5, augstas kvalitātes cinka sakausējuma trīs slāņu galvanizācijas process, spožs spilgtu un bagātīgu tekstūru, izturīga, stabila un uzticama.

    Parametrs:

    Nosaukums: Galvenās Kartes īpašnieku, lai Tesla Model 3

    Materiāls: āda

    Izmērs: Apm.100*66mm/3.94*2.60 gadā.

    Piemērojamie modeļi: par Tesla Model 3

    Iepakojums: OPP maisā

    Iepakojuma saraksts:

    Atslēgu kartes turētājs *1

    • Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.• Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.• Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)

    Maksājums :

    • Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Bankas Pārskaitījums , QIWI Maku, WebMoney , Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.• Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma• Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

    • Klientu atsauksmes mums ir ļoti svarīgi.• Lūdzu, atstāt uz 1 minūti, lai sazinātos ar mums, PIRMS jūs atstāt sliktu atsauksmju, mēs atrisinātu problēmu, pozitīvi un darīt visu, ko varam, lai jūs pārliecināta,• ja ir kāda problēma ar jūsu pirkumu.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Mūsu biroja darba laiks ir :- no 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai - no 8:30 līdz 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)Mēs atvainojamies par vēlu atbildi laikā holidaysOur Misiju:1. Eksporta augstas kvalitātes preces no orient par konkurētspējīgu cenu, lai jums.2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

    Tagi: 3 modelis, tesla telefonu aksesuāri, modelis 3 tesla spoilers, kartes kredīta turētājs, Pcx 125, ķēdes atslēga, atslēgas maciņš, paracord atslēgu piekariņi aksesuāri, cenmax, velosipēdu ķēdes aizsargs.

  • Recenzijas (3)

    • Stacionar Gruppa

      Топ ! Прекрасное качество !

    • Drittzdourden2005

      Produit conforme à la description. Livraison avec délais convenables.

    • Cherv0142

      Топ ! Прекрасное качество !

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti