Tangada Sieviešu Pleds Uzvalks, Žakete Ar Jostu Vintage Robots Apkakli, garām Piedurknēm 2020 Rudens Ziemas Sieviešu Šiks Topi SY106 Tangada Sieviešu Pleds Uzvalks, Žakete Ar Jostu Vintage Robots Apkakli, garām Piedurknēm 2020 Rudens Ziemas Sieviešu Šiks Topi SY106 Tangada Sieviešu Pleds Uzvalks, Žakete Ar Jostu Vintage Robots Apkakli, garām Piedurknēm 2020 Rudens Ziemas Sieviešu Šiks Topi SY106 Tangada Sieviešu Pleds Uzvalks, Žakete Ar Jostu Vintage Robots Apkakli, garām Piedurknēm 2020 Rudens Ziemas Sieviešu Šiks Topi SY106 Tangada Sieviešu Pleds Uzvalks, Žakete Ar Jostu Vintage Robots Apkakli, garām Piedurknēm 2020 Rudens Ziemas Sieviešu Šiks Topi SY106 Tangada Sieviešu Pleds Uzvalks, Žakete Ar Jostu Vintage Robots Apkakli, garām Piedurknēm 2020 Rudens Ziemas Sieviešu Šiks Topi SY106

Tangada Sieviešu Pleds Uzvalks, Žakete Ar Jostu Vintage Robots Apkakli, garām Piedurknēm 2020 Rudens Ziemas Sieviešu Šiks Topi SY106

€30.22 €21.16
Pieejams
w195895

Materiāls: Spandex
Zīmola Nosaukums: Tangada
Apģērba Garums: Regulāri
Piedurknes Garums(cm): Pilna
Kapuci: No
Vecums: Vecums 18-35 Gadi
Modelis Tips: Pleds
Stils: vintage
Apkakle: Robots
Dzimums: SIEVIETES
Slēgšanas Tips: NAV
Modeļa Numurs: sy106
Apdare: Vērtnes
Vienuma Tips: Bleizeri

  • 1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 2-5 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.nbsp 2. Piegādes laiks: Pirms mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu, mums ir, lai sagatavotu savu produktu, veiciet stingru kvalitātes kontroles testus un rūpīgi pakete objektus.Laiku, kas nepieciešams, lai sagatavotu jūsu preces piegāde ir atsevišķs no piegādes laiku, bet neuztraucieties, laiks paradis būt ilgi.Paldies par sapratni!

    1.Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies! 2.Lūdzu, donrsquot sazinieties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

    Tagi: sudraba žakete sievietēm, za žakete zilā krāsā, kleita tangada, veste sievietēm komplekti, blaser, klases mētelis, sieviešu tērps, melna žakete, žakete za, melns pantsuit.

  • Recenzijas (1)

    • Fafanretaga

      Дошёл до Москвы за 3 недели! Ткань средней плотности, мягкая, пиджак без пуговиц! Есть черный подклад.

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti