Dzīvojamā istaba/guļamistaba Pretslīdes Paklājs mīksts 150cm * 200 cm paklājs mūsdienu paklāju mat purpule balta, rozā, pelēka 11 krāsu Dzīvojamā istaba/guļamistaba Pretslīdes Paklājs mīksts 150cm * 200 cm paklājs mūsdienu paklāju mat purpule balta, rozā, pelēka 11 krāsu Dzīvojamā istaba/guļamistaba Pretslīdes Paklājs mīksts 150cm * 200 cm paklājs mūsdienu paklāju mat purpule balta, rozā, pelēka 11 krāsu Dzīvojamā istaba/guļamistaba Pretslīdes Paklājs mīksts 150cm * 200 cm paklājs mūsdienu paklāju mat purpule balta, rozā, pelēka 11 krāsu

Dzīvojamā istaba/guļamistaba Pretslīdes Paklājs mīksts 150cm * 200 cm paklājs mūsdienu paklāju mat purpule balta, rozā, pelēka 11 krāsu

€4.20 €2.94
Pieejams
w57113

Mazgāt Stils: Mehāniskās Mazgāšanas
Režīmi pārdošanas: 1GB
Apdare Stils: Mūsdienu
Modelis Tips: Cietie
Technics: Mašīna
Vieta: Dzīvojamā Istaba
Izmantošana: Tirdzniecības
Forma: Taisnstūra
Stils: Eiropa
Dizains: wilton
Materiāls: 100% Poliesters
Modeļa Numurs: C0026

  • garums: 3.8 cm-4.5 cm

    Materiāls: Sintētiskā paklājos Iezīme: * Viegli rūpēties, lai un izturīgs padara šo Vides Guļamistabu Mājās Paklāju patieso vērtību. * * Šīs Buksēt pierādījumu, Paklāju funkcijas ar soft touch sajūta un viegli tīrīt un uzturēt. * Pievienot šiks, svaigu pieskārienu jūsu mīļāko istabu, sasiet kopā jauno un veco gabalu un elpot jaunu dzīvi uz jūsu mājas ar šo buksēt pierādījumu, Paklāju Izgreznot pārejas veidoti dzīvojamās istabas grīdas ar šo buksēt pierādījumu Paklāju. * Šie grīdas paklāji aizsargā visus paklāju grīdas segumu no bojājumiem un ļautu jums viegli un bez aizķeršanās, roll no uzdevuma uz uzdevumu jūsu darba vietu vai mājām.

    Piezīmes:

    Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

    Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

    Silts atgādinājums: Mēs atjaunojām produkta attēlu, tāpēc reālā situācija ir pakļauta šeit.

    color09 ir pelēka, violeta

    color11 ir camel krāsa

    baltā krāsa

    color13 ir pelēks

    color2 ir vīna sarkans

    color04 ir violeta

    color08 ir rozā krāsā

    bēšs ir gaiši dzeltena

    color07 ir zils

    color05 ir kafijas

    color12 ir haki

    color010 ir sarkanā roze

    color06 ir zāle zaļa

    color14 ir ābolu zaļa

    1) Mēs pieņemam Alipay.West Union.TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

    2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

    3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

    1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

    2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

    3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

    4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

    5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties.it īpaši laikā brīvdienu sezonu.

    6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma.lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

    7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības.mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

    8. Piegādes Laiks:

    1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā, vairāk nekā 7 dienām.tiek uzskatīts, izmantot, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

    2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas skaits.īpašs iemesls, lai atgrieztos.un jūsu po#.

    3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU CENU.saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.kisi.lv.VAI.jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

    4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

    1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

    2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

    Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.kisi.lv!

    '

    Tagi: foto tapetes, guļamistabas paklāju, anotācija jomā paklājs, 160x230 paklāju, lielas, modernas dzīvojamās istabas paklājs, paklāju guļamistabā, kūka viltona, cilvēks pink floyd, paklāju rozā, paklāju ģeometrijas modelis.

  • Recenzijas (3)

    • Mswatkins22

      You look like tall feathers, and it was 10 cm shorter.

    • Lero Kr R

      Ma quality

    • Kamorenkoirina

      Delivery of the week three. Thin. To the touch is soft, but not as big a conflict of pile as in the photo. In general, everything is OK.

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti