Kvarca kristāli obsidian roku cirsts Laimīgs Kaķis akmeņi un minerāli, dārgakmeņi reiki apdare Kvarca kristāli obsidian roku cirsts Laimīgs Kaķis akmeņi un minerāli, dārgakmeņi reiki apdare Kvarca kristāli obsidian roku cirsts Laimīgs Kaķis akmeņi un minerāli, dārgakmeņi reiki apdare Kvarca kristāli obsidian roku cirsts Laimīgs Kaķis akmeņi un minerāli, dārgakmeņi reiki apdare Kvarca kristāli obsidian roku cirsts Laimīgs Kaķis akmeņi un minerāli, dārgakmeņi reiki apdare Kvarca kristāli obsidian roku cirsts Laimīgs Kaķis akmeņi un minerāli, dārgakmeņi reiki apdare

Kvarca kristāli obsidian roku cirsts Laimīgs Kaķis akmeņi un minerāli, dārgakmeņi reiki apdare

€33.10
Pieejams
w6225

Materiāls: obsidian
Pakalpojuma Rezultāts: Lielisks
Pārdošanas Kanāli: tiešsaistes un bezsaistes pārdošanas
Nosaukums: Obsidian roku cirsts Laimīgs kaķis
Forma: Laimīgs Kaķis
Zīmola Nosaukums: sisterstone
Tēma: Talismans
Reģionālā Funkcija: Ķīna
krāsa: melns
Stils: feng shui

  • Kvarca kristāli obsidian roku cirsts Laimīgs Kaķis akmeņi un minerāli, dārgakmeņi reiki apdare

    Materiāls: Obsidian

    Izmērs (Aptuveni) : 4inch

    Iepakojumā: ar burbulis wrap iekšā un drošu maisā ārpus Funkcijas: 1. Izgatavoti no dabas obsidian ļoti skaista un pievilcīga. 2. Šī obsidian kaķis ir ļoti skaisti. 3. Mazs izmērs un neliels svars, ērti un viegli veikt. 4. Tas ir labs veselību, samazinātu elektromagnētisko radiāciju un degaussing. 5. Tā ir arī labākā izvēle mājas iekārtojuma vai kāzu dekorēšana.Piezīme: 1. Lūdzu atļaut maza izmēra kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni. 2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

    Ja jums ir kādi jautājumi par jūsu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mani.Es esmu gatavs, lai atrisinātu jebkuru problēmu, ar saviem klientiem.Mēs darīsim visu iespējamo, lai iegūt jums apmierināti.(^v^)

    Tagi: dekoru ēģiptes, natur akmens, kaķis veiksmi, kristāla akmens, kvarca akmens, ēģiptiešu skulptūra, kaķis ēģiptes, Stikls, Akmens, kaķis ēģiptes, kaķu akmens.

  • Recenzijas (0)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti