Nekustamā Citronu Triecienizturīgs Aizsardzības Gadījumā iPhone11 Pro Max XS XR Cute Vasaras Augļu Ziedu mobilā Tālruņa Aizmugurējo Vāciņu, lai Meitenes, Sievietes Nekustamā Citronu Triecienizturīgs Aizsardzības Gadījumā iPhone11 Pro Max XS XR Cute Vasaras Augļu Ziedu mobilā Tālruņa Aizmugurējo Vāciņu, lai Meitenes, Sievietes Nekustamā Citronu Triecienizturīgs Aizsardzības Gadījumā iPhone11 Pro Max XS XR Cute Vasaras Augļu Ziedu mobilā Tālruņa Aizmugurējo Vāciņu, lai Meitenes, Sievietes Nekustamā Citronu Triecienizturīgs Aizsardzības Gadījumā iPhone11 Pro Max XS XR Cute Vasaras Augļu Ziedu mobilā Tālruņa Aizmugurējo Vāciņu, lai Meitenes, Sievietes Nekustamā Citronu Triecienizturīgs Aizsardzības Gadījumā iPhone11 Pro Max XS XR Cute Vasaras Augļu Ziedu mobilā Tālruņa Aizmugurējo Vāciņu, lai Meitenes, Sievietes Nekustamā Citronu Triecienizturīgs Aizsardzības Gadījumā iPhone11 Pro Max XS XR Cute Vasaras Augļu Ziedu mobilā Tālruņa Aizmugurējo Vāciņu, lai Meitenes, Sievietes

Nekustamā Citronu Triecienizturīgs Aizsardzības Gadījumā iPhone11 Pro Max XS XR Cute Vasaras Augļu Ziedu mobilā Tālruņa Aizmugurējo Vāciņu, lai Meitenes, Sievietes

€13.65 €9.55
Pieejams
w7607

Funkcijas: Lieljaudas Aizsardzība
Izmērs: 4.7
Saderīgu Zīmols: Apple iphone
Veids: Aprīkots Gadījumā
Dizains: Nekustamā Augļu Citronu
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgu iPhone Modelis: iPhone SE 2020

  • Apraksts:

    √ Savietojams ar Apple iPhone 5 5s SE 4.0", iPhone 6s 6 7 8 SE 4.7", iPhone 6s 6 7 8 Plus 5.5" , iPhone X XS 5.8" , XR 6.1" XS MAX 6.5", iPhone 11 6.1" 11 PRO 5.8" PRO MAX 6.5". √ Šajā gadījumā ir izgatavota no mīksta silikona un dabas nekustamā ziedi&Augļi. √ Diezgan reāla žāvētu ziedu, lapu un augļu iegulto dizains, labākais rāda iPhone un padarīt jūsu iPhone īpašu izskatu. √ Precīzi izgriezt fotokameras un citām ostām. √ Telefonu gadījumā ir elastīgs un izturīgs, netīrumiem, izturīgs, izturīgs pret skrāpējumiem, lai nodrošinātu ilgstošu aizsardzību no jūsu tālruņa. √ Iepakojums:Gadījumā, Tikai,Tālrunis NAV Iekļauts.

    Piezīme:

    * Kā nekustamo sausie ziedi&Augļi tiek izmantoti, un tas ir mākslīgi noteikto ziedu salikumu, būs atšķirības ziedu izmēru, krāsu un vienošanās. * Tāpēc, ka tie ir roku darbs, katrs ir savas nianses un unikalitāti. * Daļa ziedu materiālu, var būt iemērc pēc primāro krāsu zieds ir līmēti, kas ir ne kvalitātes problēmu. * Nelielas nepilnības (IE.mazi burbuļi, vai sveķu pilienus) var pastāvēt, pateicoties veidu Epoksīda un kristāla skaidra lieta. * Krievu Draugi, Lūdzu, Atstājiet Mums Pilns Nosaukums, Jo krievijas Politika,Paldies!

    Tagi: a70 gadījumā, iphone 8 gadījumā daddies meita, zirgu ādas mobilo telefonu gadījumā, iphone11 gadījumā skaisti, 5g telefonu gadījumā, iphone x dizainers gadījumā spēlēt, iphone gadījumā, ja ziedu slim, mobilo telefonu šarmu, 5s ķermeņa, asus citronu gadījumā.

  • Recenzijas (3)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti