Dabiskais granāts kristāla ovāls palmu pulēta akmens ovāls gem akmens granāts palmu akmens Dabiskais granāts kristāla ovāls palmu pulēta akmens ovāls gem akmens granāts palmu akmens Dabiskais granāts kristāla ovāls palmu pulēta akmens ovāls gem akmens granāts palmu akmens Dabiskais granāts kristāla ovāls palmu pulēta akmens ovāls gem akmens granāts palmu akmens Dabiskais granāts kristāla ovāls palmu pulēta akmens ovāls gem akmens granāts palmu akmens Dabiskais granāts kristāla ovāls palmu pulēta akmens ovāls gem akmens granāts palmu akmens

Dabiskais granāts kristāla ovāls palmu pulēta akmens ovāls gem akmens granāts palmu akmens

€9.10
Pieejams
w7649

Nosaukums: granāts crystal palm
krāsa: Krāsains
Materiāls: granāts kristāla akmens
Preci: crystal palm
Stils: feng shui
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana: Dāvanas
Reģionālā Funkcija: Ķīna
Zīmola Nosaukums: sisterstone
Tēma: Talismans
logo: sisterstone

  • Dabiskais granāts kristāla ovāls palmu pulēta akmens ovāls gem akmens granāts palmu akmens Izmērs (Aptuveni):40-60 mm Funkcijas : 1. Izgatavoti no Dabiskās kvarca kristāla akmeņi, ļoti skaista un pievilcīga. 2. Šīs dabiskās kvarca kristālu akmeņi ir ļoti skaista. 3. Mazs izmērs un neliels svars, ērti un viegli veikt. 4. Tas ir labs veselību, samazinātu elektromagnētisko radiāciju d d egaussing. 5. Tā ir arī labākā izvēle mājas iekārtojuma vai kāzu dekorēšana .Piezīme: 1. Lūdzu atļaut maza izmēra kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni. 2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.Ja jums ir kādi jautājumi par jūsu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mani.Es esmu gatavs, lai atrisinātu jebkuru problēmu, ar saviem klientiem.Mēs darīsim visu iespējamo, lai iegūt jums apmierināti.(^v^)

    Tagi: gem polijas mašīna, natur akmens, naudas koks, zeltaini dzeltena topāzs akmens, granāta akmens, peridots, larimar akmens, melnas kristāla aventurine, Granāts, palmu akmens.

  • Recenzijas (0)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti