LED Koka Modinātājs Skatīties Galda Balss Vadības Digitālā Koka Despertador Elektronisko Darbvirsmas USB Powered Pulksteņi Galda Dekori LED Koka Modinātājs Skatīties Galda Balss Vadības Digitālā Koka Despertador Elektronisko Darbvirsmas USB Powered Pulksteņi Galda Dekori LED Koka Modinātājs Skatīties Galda Balss Vadības Digitālā Koka Despertador Elektronisko Darbvirsmas USB Powered Pulksteņi Galda Dekori LED Koka Modinātājs Skatīties Galda Balss Vadības Digitālā Koka Despertador Elektronisko Darbvirsmas USB Powered Pulksteņi Galda Dekori LED Koka Modinātājs Skatīties Galda Balss Vadības Digitālā Koka Despertador Elektronisko Darbvirsmas USB Powered Pulksteņi Galda Dekori LED Koka Modinātājs Skatīties Galda Balss Vadības Digitālā Koka Despertador Elektronisko Darbvirsmas USB Powered Pulksteņi Galda Dekori

LED Koka Modinātājs Skatīties Galda Balss Vadības Digitālā Koka Despertador Elektronisko Darbvirsmas USB Powered Pulksteņi Galda Dekori

€8.89 €6.58
Pieejams
w83818

Platums: 70mm
Iezīme: luminova
Motivity Tips: Digitālā
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums: OUTAD
Funkcijas: Ar Pretgaismas
Materiāls: Bambusa & Koka
Svars: 228g
Displeja Tips: Digitālā
Stils: Classic
Garums: 150mm
Forma: Viena Sejas
Ekrāna Tips: led
Ir Smart Ierīces: No

  • Funkcijas:

    1. Moderns dizains: vienkāršs un elegants dizains, nav pogas vai plastmasas daļas uz pulksteni sejas un pusēs, saskaņojot ar modernu dizainu, kas birojā vai mājās mēbeles.

    2. Multi-funkcijas: skaņas vai rokas pat vadības funkciju, ar tālvadības sensoru, lai parādītu laiku, datumu, nedēļas, temperatūras un modinātāja funkciju, ar LED gaismu, spīd caur koka virsmas

    3. Laika pulksteņa funkcija: šis produkts ir balss kontroles funkciju, kas var pārslēgties uz gaidīšanas režīmu, pēc 10 sekundēm bezdarbības.

    Apraksts:

    Šī stilīgs pulkstenis ir taisnstūra bloku forma, kas piemērota jebkura dzīvojamā istaba, rakstāmgalds, galds, naktsskapītis vai kafijas galda.

    Specifikācijas:

    Krāsa: Melna Koka, Balta Koka, Brūnā Koka, Bambusa Koka (Nav Obligāts)

    Materiāls: koks

    Izmērs: 15 cm x 7 cm x 4 cm

    Paketē Iekļauts:

    1* Koka pulkstenis

    Piezīmes:

    1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

    2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

    Tagi: pulkstenis galda, koka, pulksteni led koka, pulkstenis sienas retro, pulksteni led koka, fanteeda koka skatīties, abajures vintage, skatīties koka, modinātājs ciparu, retro darbvirsmas modinātājs, bt led modinātājs.

  • Recenzijas (0)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti