Peldošās Plaukti un Paliktņi Grāmatplaukti un Parādīt Grāmatu plaukts pie Sienas piestiprinātās Zemniecisks Display Rack Koka Sienas Uzglabāšanas Plaukts Mājas Dekoru Peldošās Plaukti un Paliktņi Grāmatplaukti un Parādīt Grāmatu plaukts pie Sienas piestiprinātās Zemniecisks Display Rack Koka Sienas Uzglabāšanas Plaukts Mājas Dekoru Peldošās Plaukti un Paliktņi Grāmatplaukti un Parādīt Grāmatu plaukts pie Sienas piestiprinātās Zemniecisks Display Rack Koka Sienas Uzglabāšanas Plaukts Mājas Dekoru Peldošās Plaukti un Paliktņi Grāmatplaukti un Parādīt Grāmatu plaukts pie Sienas piestiprinātās Zemniecisks Display Rack Koka Sienas Uzglabāšanas Plaukts Mājas Dekoru Peldošās Plaukti un Paliktņi Grāmatplaukti un Parādīt Grāmatu plaukts pie Sienas piestiprinātās Zemniecisks Display Rack Koka Sienas Uzglabāšanas Plaukts Mājas Dekoru Peldošās Plaukti un Paliktņi Grāmatplaukti un Parādīt Grāmatu plaukts pie Sienas piestiprinātās Zemniecisks Display Rack Koka Sienas Uzglabāšanas Plaukts Mājas Dekoru

Peldošās Plaukti un Paliktņi Grāmatplaukti un Parādīt Grāmatu plaukts pie Sienas piestiprinātās Zemniecisks Display Rack Koka Sienas Uzglabāšanas Plaukts Mājas Dekoru

€8.16 €6.53
Pieejams
w88884

Materiāls: Koka
Uzstādīšana: Pie Sienas Piestiprinātās
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
Stils: Mūsdienu

  • Apraksts:

    Materiāls:Koks

    Izmērs:S:30*13.8*2CM / M:40*13.8*2CM / L:50*13.8*2CM

    Krāsa:Kā picture rādīt

    Daudzums:1 * Mainīga plaukti

    Funkcijas:

    1. Šī dekoratīvā mala, ir ideāls par izrādīto augi, dekoratīvie priekšmeti, fotogrāfijas, suvenīri, utt.Jūs varat izmantot šādas sienas plauktus dzīvojamā istaba, virtuve, guļamistaba, vannas istaba, kabinets, ēdamistaba vai dzīvojamā istaba.

    2. Viegli uzstādīt, pirmo caurumu sienā, ievietojiet skrūvi, uzgriezni uz sienas, un pēc tam ieskrūvēt garo skrūvi ar uzgriezni.

    3. Tas var palīdzēt jums ietaupīt telpu, samazināt jucekli, un padarīt jūsu studija, dzīvoklis, kopmītnē vai nelielu dzīves telpa lielāka.

    4. Komplektā ietilpst koka dēlis * 1, kronšteins * 4, skrūves * 4, izplešanās vārstu * 4.

    5. Retro stilā, tā ir ideāla izvēle mājas apdare ar unikālu lauku šarmu.

    Paketē iekļauts: 1 * Mainīga plaukti

    Piezīme:

    Izmēru manuāla mērīšana, iespējams, ir dažas kļūdas, tas ir robežās no ±1 cm, faktisko lielumu attiecas uz faktisko objektu.

    Sakarā ar dažādas apgaismojuma un fotografēšanas apstākļiem, krāsu attēls var atšķirties no faktiskā izstrādājuma.Lūdzu, skatiet faktisko ādes t

    Tagi: vroom sienu apdare, pipari kratītājs, pga2311, haylou ls01, retro plauktu dekori, grāmatu shelv, dekori, vannas istaba shelv, amatniecības koka, sienas uzlīme.

  • Recenzijas (4)

    • Nunes948

      It came really fast and was what we need to display my teapot collection.

    • Dkrist Toka0388y

      Product arrived as described. Packaging wasnt great, it was in a bag that had a small amount of bubble wrap in liner. Some of shelves arrived dented/scratched because of this.

    • Perets1994

      It is supper beautiful only regretful that it a little damaged

    • Sagirl6905

      The color is a bit lighter than the picture, a yellowish hue, the screws that came with the shelves were too small for the holes, also there is nothing attaching the shelf to the metal holder so it can slide off easily

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti