1pc Sausā Vakuuma Lodēts Vainagu Dimanta Urbšanas Core Biti Keramikas Flīžu Redzēju Caurumu Griezējs Urbju par Granīta, Marmora Vītne M14 1pc Sausā Vakuuma Lodēts Vainagu Dimanta Urbšanas Core Biti Keramikas Flīžu Redzēju Caurumu Griezējs Urbju par Granīta, Marmora Vītne M14 1pc Sausā Vakuuma Lodēts Vainagu Dimanta Urbšanas Core Biti Keramikas Flīžu Redzēju Caurumu Griezējs Urbju par Granīta, Marmora Vītne M14 1pc Sausā Vakuuma Lodēts Vainagu Dimanta Urbšanas Core Biti Keramikas Flīžu Redzēju Caurumu Griezējs Urbju par Granīta, Marmora Vītne M14 1pc Sausā Vakuuma Lodēts Vainagu Dimanta Urbšanas Core Biti Keramikas Flīžu Redzēju Caurumu Griezējs Urbju par Granīta, Marmora Vītne M14 1pc Sausā Vakuuma Lodēts Vainagu Dimanta Urbšanas Core Biti Keramikas Flīžu Redzēju Caurumu Griezējs Urbju par Granīta, Marmora Vītne M14

1pc Sausā Vakuuma Lodēts Vainagu Dimanta Urbšanas Core Biti Keramikas Flīžu Redzēju Caurumu Griezējs Urbju par Granīta, Marmora Vītne M14

€8.00 €6.40
Pieejams
w90882

Sertifikācija: CE
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums: FACHLICH
Garums: 62mm
DIY Piederumi: Flīzēšana
Veids: Core Urbi
Modeļa Numurs: 6MM-100MM M14
Materiāls: Dimants
Izmantošana: Mūra Urbšanas

  • Profesionālas Kvalitātes Sausā Vakuuma Lodēts Dimanta Flīžu core Urbi biti Vītne M14

    Motīvs:

    1. Sauso urbšanas bez ūdens barošanu, 6mm-16mm biti ar Vasku iekšpusē, palīdz atdzesēt biti

    2. Plaša pieteikums urbšanas flīžu keramikas granīta, marmora akmens....

    3. Vakuuma Lodēts tehnoloģija sniedz ievērojami ilgāku darba mūžu, nekā electroplated tiem (Parasti 3-5times)

    4. Mazāk Šķeldošana, Samazinot bojājumus, mazāk siltuma, Labāk pabeigt kvalitāti

    5. Augstas dimanta iedarbības koeficients nodrošina ātrāku un agresīvāku urbšana.

    6. Saglabāt savu naudu un laiku....

    Specificatiom : Kopējais garums: 62mm , Vītne M14; Diametrs 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 15mm,16mm, 20mm, 28mm, 25mm, 30mm, 32mm, 35mm, 38mm,40mm, 43mm, 45 mm, 50 mm, 55mm, 60mm, 65mm, 68 mm, 75 mm, 80 mm, 90, 100, 115mm

    Daudzums: 1gab tikai

    ------------------- ----- ------BEIGAS------------------------------------

    Mūsu pakalpojumu

    1. Mēs atbalstām Piliens kuģniecības un Vairumtirdzniecība.

    2. Ja jums ir kādas problēmas pēc tam, kad esat saņēmis paku,pls, justies brīvi sazināties ar mums, tā vietā, atverot strīdu vai atstāj negatīvas atsauksmes.

    3. Rūpnīcas pārdošanas, visaugstāko kvalitāti un konkurētspējīgu cenu!

    4. arī pārbaudīt katru produktu, pirms kuģis ārā!

    Piegāde

    1. Mēs Kuģis Pasaulē

    2. Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundas maksājumu pārbaudes.

    3. Pirms pirkšanas, Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Vai ne, lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas.

    4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

    Maksājuma

    1. Mēs pieņemam Alipay,Un visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

    2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

    3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

    Politika

    1. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lūdzam sazināties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

    2. Visi e-pasti tiks atbildēts Vienas darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

    Tagi: ego virpu, instrumenti, , nc malšanas mašīna, h nomirst, folijas nagu urbi, par hilda, kronis karalis uzlīme, logo deko, vīriešu metāla presformas, a0 kuteri, makita instrumentu.

  • Recenzijas (10)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti