UKCOCO 3PCS Tipa USB 3,5 mm Austiņu Audio Austiņu Kabeli Pārveidotājs Pixel Moto Z Z Droid Spēkā Spēlēt (Melns) UKCOCO 3PCS Tipa USB 3,5 mm Austiņu Audio Austiņu Kabeli Pārveidotājs Pixel Moto Z Z Droid Spēkā Spēlēt (Melns) UKCOCO 3PCS Tipa USB 3,5 mm Austiņu Audio Austiņu Kabeli Pārveidotājs Pixel Moto Z Z Droid Spēkā Spēlēt (Melns) UKCOCO 3PCS Tipa USB 3,5 mm Austiņu Audio Austiņu Kabeli Pārveidotājs Pixel Moto Z Z Droid Spēkā Spēlēt (Melns) UKCOCO 3PCS Tipa USB 3,5 mm Austiņu Audio Austiņu Kabeli Pārveidotājs Pixel Moto Z Z Droid Spēkā Spēlēt (Melns) UKCOCO 3PCS Tipa USB 3,5 mm Austiņu Audio Austiņu Kabeli Pārveidotājs Pixel Moto Z Z Droid Spēkā Spēlēt (Melns)

UKCOCO 3PCS Tipa USB 3,5 mm Austiņu Audio Austiņu Kabeli Pārveidotājs Pixel Moto Z Z Droid Spēkā Spēlēt (Melns)

€4.64 €2.37
Pieejams
w91843

Funkcija 5: tips 3.5 mm adapteris
4. funkciju: tips 3.5 mm
Sertifikācija: NAV
Funkcija 3: usb tipa 3,5 mm austiņu ligzda adapteri
Iezīme 2: usb tipa 3.5 mm
Līdzeklis 1: tipa austiņu ligzda
Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

  • Apraksts

    Adaptera kabeli var pārvērst USB-C 3,5 mm audio.Tā ir lieliski piemērota Tipa C tālruņu, planšetdatoru vai PC.Izgatavoti no kvalitātes materiāla, tā ir iespēja, lai saglabātu sākotnējo skaņas kvalitāti no jūsu austiņas.Izturīgs, pret nodilumu izturīgs un izturīgs pret koroziju.

    Iezīme

    Zīmola: UKCOCO

    - Krāsa: kā parādīts attēlā

    - Materiāls: plastmasa

    - Izmērs: apm. 13 x 1.1 cm

    - Šis pārveidotājs ir lielisks risinājums, lai jūs, lai izveidotu savienojumu ar 3,5 mm austiņu ar savu Tipa C ierīcēm, kas ir austiņu ligzda.Mazina elektromagnētiskā starojuma izraisīto austiņām.

    - Izgatavoti no kvalitātes materiāla, tā ir iespēja, lai saglabātu sākotnējo skaņas kvalitāti no jūsu austiņas

    - Noturīgs pret nodilumu izturīgs un izturīgs pret koroziju.

    - Šī Tipa adapteris ir pozitīvās un negatīvās izlases interpolāciju.svarīgi, cik jums ir ievietota tie ir pareizi.Nav jāuztraucas par tradicionālu USB ports cēla pozitīvas un negatīvas lietas.

    - Tas, atbalsta mobilo tālruni ar USB-C ostas, piemēram, Pikseļu 2, MOTO Z, elephone s8, Doogee Mix 2, Bluboo S1/S8, Samsung Galaxy S8, HTC U11 Huawei Mate 10 Pro, utt.Un tā arī atbalsta un Windows.

    Silts Padoms: Cienījamais pircējs, jo apgaismojuma efektu, monitoru spilgtumu, manuāla mērīšana un utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.No sirds ceru, ka var saprast!Paldies!

    Komplektā ietilpst:

    3 x UKCOCO Datu Kabeli

    Tagi: 24v 5v, duālais barošanas, moto skaļrunis, audio, lai moto, moto radio, moto spēlētājs, 220 līdz 9v, 24v 2a barošanas modulis, motociklu radio sistēmas, 12v 3000w, 1000w dc strāvas padeve.

  • Recenzijas (0)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti