Vakuuma Bundžas Kausa piesūcekni Terapija Ķermeņa pretcelulīta Masāža, Ķermeņa, Sejas Kausa Uzstādīt Veselības Aprūpes Līdzeklis Vakuuma Bundžas Kausa piesūcekni Terapija Ķermeņa pretcelulīta Masāža, Ķermeņa, Sejas Kausa Uzstādīt Veselības Aprūpes Līdzeklis Vakuuma Bundžas Kausa piesūcekni Terapija Ķermeņa pretcelulīta Masāža, Ķermeņa, Sejas Kausa Uzstādīt Veselības Aprūpes Līdzeklis Vakuuma Bundžas Kausa piesūcekni Terapija Ķermeņa pretcelulīta Masāža, Ķermeņa, Sejas Kausa Uzstādīt Veselības Aprūpes Līdzeklis Vakuuma Bundžas Kausa piesūcekni Terapija Ķermeņa pretcelulīta Masāža, Ķermeņa, Sejas Kausa Uzstādīt Veselības Aprūpes Līdzeklis Vakuuma Bundžas Kausa piesūcekni Terapija Ķermeņa pretcelulīta Masāža, Ķermeņa, Sejas Kausa Uzstādīt Veselības Aprūpes Līdzeklis

Vakuuma Bundžas Kausa piesūcekni Terapija Ķermeņa pretcelulīta Masāža, Ķermeņa, Sejas Kausa Uzstādīt Veselības Aprūpes Līdzeklis

€4.13
Pieejams
w97669

Modeļa Numurs: Masāža & Atpūta
Materiāls: 100% Silikona
Funkcijas: Vakuuma Terapija
Pieteikums: Pilna Ķermeņa
Izmērs: Multi Size SML
krāsa: Rozā,Violeta,Zila
Zīmola Nosaukums: SPEQUIX
Darba: Vairāk nekā 6000 reizes
Svars: Approx.265g
Izmērs M Kauss: 80 * 38 mm/ Augstums * Dia.
Izmērs S Cup: 50 * 15 mm/ Augstums * Dia.
Izmērs L Kauss: 55 * 55 mm/ Augstums * Dia.
Iezīme: Nav toksisks,Videi draudzīgo,vairākkārt lietojamu

  • Iezīmes: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes silikona materiāla 2.SPEQUIX ir mūsu pašu zīmolu. 3.Tiešām jauka dāvana jūsu ģimenei vai draugiem. 4.SĀPES ATVIEGLOJUMS - banku likšana ir pierādīts, lai nodrošinātu dažas pretsāpju,tas ir saistīts ar banku likšana mīkstina audu ar appied spiedienu uz ares pietūkums,palielināt asins plūsmu, kas ļaus nepieciešamās barības vielas, kā arī skābekļa, lai iegūtu audu. 5.VEICINA RELAKSĀCIJU - banku likšana palīdz fiziskā nozīmē, attiecībā uz slimības un sāpes,banku likšana ir pierādīts būt relaksējoša,hronisks stress un garīgo nogurumu var izraisīt trauksmi un depresiju. 6.ANTI-AGING EFEKTU - Jūsu cirkulācija, palēninās, kā jūs vecumu,bet banku likšana uzlabo asinsriti,kas ļauj vairāk nepieciešamās barības vielas un skābekli, lai saņemtu savu ādu. 7.AUGSTAS KVALITĀTES SILIKONA TASES - SPEQUIX tases, ir izgatavoti no medicīnas klases silikona.

    Specifikācija: Stāvoklis:100% Jauns Zīmols Un Jauns Postenis Posteņa Tips:Silikona Masāžas Diska Materiāls:100% Silikons Krāsa:Caurspīdīgs Iezīme:Nav toksisks,Atkārtoti Izmērs: XL Kauss: 80 * 70 mm/ Augstums*Dia.L Kauss:55 * 55 mm/ Augstums * Dia.M Kauss: 80 * 37 mm/ Augstums * Dia.S Cup): 50 * 15 mm/ Augstums * Dia.Tostarp Satur Soma:Jā

    SPEQUIX Ķermeņa Kauss - standarta Lietošana dušas želeja, eļļa vai jebkuru citu gaismas smērvielu, par laukumu, ko var masēt, lai samazinātu berzi Izspiest savu Masāža Kausa vidū Nospiediet kausa mutē, lai jūsu ādu un atbrīvot, maigs zīmējums uz ādas tasē, Izmantojot abas rokas, pārvietot kausa gludi taisnas līnijas, lokus un zig-zags.Masāžu 5-10 minūtes katru reizi, kad jūs duša rezultāti iekšā 4 nedēļas!

    SPEQUIX Sejas Kauss - Lietošana Uzklājiet eļļu vai krēmu vai barojošu eļļu uz sejas Masāža, sejas un kakla - sākumā pie zoda un izmantot insultu atpakaļ gar žokļa pie auss.Sekot ar vairāk insultu, no auss pa dobumu uz deguna.Tagad pieres, augšup stokes sākot starp uzacīm, kam seko izvešana insultu ceļā uz un gar matu līniju, pirms pilināmā visu ceļu uz leju, lai kaklu, apkakles kaulu.Tonis uz ādas, pēc tam Lietojiet 2-3 reizes nedēļā, lai iegūtu vislabākos rezultātus

    Piegāde: 1. Parasti, mēs nosūtīt savu paku 1-3 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu . 2. Kuģniecības sagatavošanās laiks ir aptuveni 3-7 darba dienu laikā.Kuģniecības sagatavošanās laiks ir jums lūgums, jo tur ir daudz faktoru, kas var ietekmēt kuģošanas grafiku, ceru, ka jūs varat saprast, ka, paldies! 3. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums sniegt pareizo piegādes adresi, telefona numuru un pasta indeksu.Visas preces būs tikai sūta uz adresi, ko norādījāt.

    Kompensācija: 1. Ja jūsu produkts ir, šķiet, kvalitātes problēmu vai bojāta, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, sūtiet mums fotogrāfijas un video, lai pārbaudītu.Pēc pārbaudes, mēs nosūtīt preci vai kompensāciju. 2. Ja jūsu sūtījums tiek nozaudēts vai jums nav saņemt, ka 20 darba dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai rastu risinājumu, par jums, paldies! 3. Lūdzu, ņemiet vērā, mēs nevaram uzņemties atbildību par atmuitošanu un nodokļu.

    Atsauksmes: 1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet Pozitīvas Atsauksmes (5 Zvaigznes).Paldies jums tik daudz! 2. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai darba strīdu.Mēs garantējam, atrisināt jebkuru problēmu.

    Tagi: silīcija vakuuma piesūcekni, sejas vakuuma stikla kauss, dzērienu vakuuma kauss, pinkah vakuuma kauss, vārstu piesūcekni, fgn vakuuma kauss, varas vakuuma piesūcekni, masāža ar vakuuma piesūcekni, mazgājams piesūcekni, dzīvoklis vakuuma kauss.

  • Recenzijas (1)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti