Brandon Zobenu Roku Darbs Pulēta Katana Augsta Oglekļa Tērauda, Māla Rūdīts Japāņu Samuraju Zobenu Pilna Tang Mācību Nazis Katana Brandon Zobenu Roku Darbs Pulēta Katana Augsta Oglekļa Tērauda, Māla Rūdīts Japāņu Samuraju Zobenu Pilna Tang Mācību Nazis Katana Brandon Zobenu Roku Darbs Pulēta Katana Augsta Oglekļa Tērauda, Māla Rūdīts Japāņu Samuraju Zobenu Pilna Tang Mācību Nazis Katana Brandon Zobenu Roku Darbs Pulēta Katana Augsta Oglekļa Tērauda, Māla Rūdīts Japāņu Samuraju Zobenu Pilna Tang Mācību Nazis Katana Brandon Zobenu Roku Darbs Pulēta Katana Augsta Oglekļa Tērauda, Māla Rūdīts Japāņu Samuraju Zobenu Pilna Tang Mācību Nazis Katana Brandon Zobenu Roku Darbs Pulēta Katana Augsta Oglekļa Tērauda, Māla Rūdīts Japāņu Samuraju Zobenu Pilna Tang Mācību Nazis Katana

Brandon Zobenu Roku Darbs Pulēta Katana Augsta Oglekļa Tērauda, Māla Rūdīts Japāņu Samuraju Zobenu Pilna Tang Mācību Nazis Katana

€528.74 €433.57
Pieejams
w6277

Tsuka materiāls (rokturi): sintētiskā zīda ito+nekustamā rayskin+misiņa veidgabali
Izmantošana: Iaito/griešanas prakse/display/cospaly/home decoration
Zīmola Nosaukums: Brandon Zobeni
Asmens Materiāls: 1095 oglekļa tērauda, māla rūdīta
Stils: Tautas Māksla
Asums: Ļoti asas (kaujas gatavība)
Zobena tips: Japānas samuraju zobens katana
Asmens Tips: pilna tang asmens
Tsuba materiāls (aizsargs): augstas kvalitātes misiņa tsuba
kalšana techonology: Pilna puses, pulēta
Tēma: Sporta
Reģionālā Funkcija: JAPĀNA
Režīmu Skaits: LQ1611S04
Materiāls: Metāla

  • Kopējais garums : 103cm/40.6 collu Asmens materiāls : Augsta Oglekļa Tērauda, Māla Rūdīts, roku pulēta

    Asmens garums : 70cm/27.6 collu Tsuba : Misiņš

    Roktura garums : 26cm/10.24 collu Habaki : Misiņš (CK logo iegravēts)

    Asmens platums : 3.2 cm/1.25 collu Seppa : Augstas kvalitātes Misiņa

    Asmens biezums : 0.7 cm/0.28 collas Menuki: Misiņš

    Tang : Pilnībā tang Fuchi&Kashira : Misiņš

    Asins grope : Nē hi Ito : Sintētiskā zīda

    Asums: Asu Sageo: Sintētiskās bieza zīda

    Rayskin: Īsta rayskin Saya: Cietās koksnes , nokomplektēts ar pilnu komplektu nekustamā ragu piederumi

    ASMENS: Tas ir 1095 oglekļa tērauda, māla rūdīts asmens.Asmens ir roku pulēta ar Japāņu metodi.Māla rūdījums procedūra ir ļoti sarežģīta, un veids, kā mēs izmantojam, ir seno māla rūdījums kuģi.asmens tiks noteikts neatkarīgi kā 2, viens ir muguras lāpstiņas un citas ir slīpētas malas pusē.aizmugurējā pusē būs stick ar mālu un otru pusi segs pulveris un citas maisījums, kas tiek aizsargāts kā slepeno recepti.coz dažādu biezumu muguras lāpstiņas un griezuma malas pusi,un dažādiem māliem, dubļiem un maisījumu,kad asmens dzesēšanas būt tikpat zemas temperatūras, tajā pašā laikā pēc tam, kad apkure ar augstu temperatūru,kas ir iemesls, kāpēc asmens ir rad,un tur ir māla rūdījums vilnis līnijas.Shitaji togi pulēšanas process ir sadalīts divos posmos: Shitaji togi (Foundation pulēšana) un Shiage togi (Apdare, pulēšana).Shitaji togi nosaka ģeometrija asmeni.Shiage togi ir posms, kas laiž mirrorlike apdare, asmens; ievērojamākās atšķirības starp šo un iepriekšējo posmu, ir, ka akmeņi ir ievērojami mazākas, un ka asmens paliek nemainīgs, nevis ar abrazīvie materiāli un instrumenti, pārcēlās pār to.Šajā posmā, asmens ir rūpīgi strādāja pa iedaļām, izmantojot vafeļu-plānās šķēlītēs sagriež galvenajā akmeņiem.Pēc tam, kad tas ir izdarīts, asmens, izskatīties joprojām būs nedaudz nelīdzsvarota, un ir koriģēts ar īpašu nugui maisījums, kas koriģē to.Šis posms ir arī tad, ja yokote līnija ir izvedis; tā var būt vai nu mākslīgais vai pēc esošās līnijas (biežāk nekā nav, tomēr, tie parasti ir zaudējis laikā pirms pulēšanas posmā).Gala nozīmīgs solis ietver pilnībā, dārzu kopšana aizmugures un sāniem.Apdares process, kas izceļ un pastiprina visu informāciju par asmeni tā, lai tie būtu viegli saskatāms novērošana un analīze, kas sevī ietver rezultātus, kas nedrīkst būt nekādi vizuāli defekti.Asmens ir aprīkots ar pilna garuma Tang, kas ievērojami uzlabo izturību zobenu.šis zobens ir pietiekami spēcīga, lai samazinātu caur biezu bambusa koks ar vienu streiku vēl nav pietiekami asas, lai šķēle papīra.

    TSUKA: Ar Tsuka (rokturis) ir izgatavoti no cietas koksnes(plašāk par 2 galiem un plānāks vidū rokturi), blīvi ietin pār Patiesu Samegawa (Ray ādas) ar sintētisko s piena Ito.Ar Fuchi (uzmava) un Kashira (buttcap) ir izgatavoti no misiņa.Tang zobens ir nodrošināts ar diviem Mekugi (peg).Divas Menuki (rotas), ir uz katru pusi no Tsuka.

    TSUBA: uz tsuba izmanto, lai aizsargātu jūsu rokas no slīdēšanas uz asmens laikā virzieni.

    HABAKI(asmens apkakle): ir viens gabals, misiņa, būvniecība.galvenais, ka habaki ir padarīt es cieši pieguļ asmens,tāpēc tas ir normāli, ja tur ir par nulles.

    SEPPAS(distances): Divi Seppas nodrošinātu Tsuba( ja tsuba nav tik saspringts, pēc ilga laika,var izjaukt zobenu un nodot vairāk seppas tur.

    SAYA: Uz saya (prezervatīvi) no zobena, kas ir izgatavoti no cietās koksnes, saistītas ar biezu Sageo un apkopot ar pilnu komplektu nekustamā ragu piederumi.

    Silts Uzvedne 1. Sakarā ar datora monitoru un faktisko fotografēšanas spilgtumu un citu iemeslu dēļ, tur būs noteikta krāsu atšķirība.Galīgo krāsu, lūdzu, skatiet mūsu faktiskais preces.Lūdzu, zināt, pirms jūs to iegādāties.Paldies ! 2. Fotogrāfijām, kuras mums rāda, ir 100% Reāla Objekta Fotogrāfija . 3. Tā kā visi mūsu zobeni ir pilnībā roku darbs, 1`2 cm atšķiras var būt pastāvējusi. *Komplektā ietilpst: 1.samontēti zobens ar saya 2.zobens soma (krāsa ir nosūtīta pēc nejaušības principa,kā bezmaksas dāvanu, nav nekādu garantiju, atgriešanas vai apmaiņas) 3.divlīmeņu zobenu stāvēt 4.zobens kaste

    Jūs varat dizains savu zobenu šeit.Tikai, lūdzu, atstāt mums ziņu, par savu veidgabali prasības un mēs sagatavosim zobeni, atbilstoši jūsu vajadzībām.

    Bezmaksas Misiņa Tsuba izvēles

    Bezmaksas Ito izvēles

    Bezmaksas Bieza Sageo izvēles

    Tagi: nazi samurai, knive, samuraju zobenu rotaļlietas, anime katana zobens, han jian zobenu, tauriņš naži treneris, liels neatkarīgs, kirito zobenu, demon slayer kimetsu nav yaiba cosplay zobenu, japāņu tanto.

  • Recenzijas (1)

    Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti